Klassisk svensk massasje

Denne massasjen bearbeider musklene og gjør dem mykere og mer elastiske, i tillegg stimulerer den blodsirkulasjonen. Klassisk svensk massasje kan for eksempel omfatte bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling og/eller idrettsmassasje.
Grunnprinsippet er å øke blodsirkulasjonen og tøye muskelfibrene.

Pris: 30min/60min 400,-/700,-

Aromamassasje

Dette er en avslappende helkropps- og velværemassasje. Her brukes varme oljer for å gi mest mulig avspenning. Aromamassasje gir en økt blodsirkulasjon, og kan bidra til å lindre såre og anspente muskler.

Pris: 60min/90min/120min 700,-/900,-/1200,-

Indisk ayurvedisk kraniemassasje

Denne behandlingen består av massasje og lette trykk på nakke, skuldre, hals, hode, ansikt og ører. Her brukes varm olje, noe som bidrar til avspenning og økt sirkulasjon. Denne behandlingen kan bidra til å lindre nakkesmerter, hodepine, spenninger i kjevemuskulatur og tinitus.

Pris: 60min 700,-

Muskelterapi

En muskelterapeut benytter seg av flere forskjellige behandlingsmetoder og teknikker. Her kan en kombinasjon av klassisk svensk massasje, IMS, triggerpunktsbehandling, kopping, tøying, osv. benyttes. Det blir lagt vekt på å finne årsaken til problemene, samt å gi veiledning til å kunne forebygge plager.

Pris: 30min/ 45min/60min 400,-/500,-/ 600,-

Dry needling/IMS(nålebehandling)

IMS involverer bruk av akupunkturnåler spesifikt mot de musklene og triggerpunktene som skaper irritasjon og smerte. Målet med behandlingen er å stimulere musklene sin tilhelingsprosess. Behandlingen tvinger musklene til å slappe av, og som et resultat vil smertene avta gradvis.

Pris: 30min/45min/60min 350,-/450,-/550,-

Kopping

Kopping er en sterk form for bindevevsmassasje. Glasskopper plasseres på behandlingsområdet, og flyttes rundt. Vakuumet gjør at vevet ”suges opp” i koppen og blodsirkulasjonen øker kraftig i det behandlede området, noe som kan bidra til å minske spenninger i muskulatur.
Kopping kan være effektivt for stiv og stram muskulatur, og kan bedre spenningshodepine.

Pris: 30min/60min 400,-/600,-

20% studentrabatt på alle behandlinger.